Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Tissel tassel och klätterapa

Kategori: Allmänt

Alice har börjat viska, på mornarna sitter hon och tisslar och tasslar för sig själv. Verkar som om att hon har mycket att säga :) Förutom att hon viskar är det mycket peka och "där" som gäller just nu.
Går gör hon inte ännu men klättrar desto mer, trappor är fantastiskt kul och i morse hittade vi henne ståendes på en av Veras små stolar. Med tanke på att hon tycker att det fungerar bra att ta sig ned med huvudet före från sängar och dylikt så känns det sådär att hon tycker att det är så kul att klättra!

Allt åker in i munnen också, häromdagen hade hon fått tag på salt och pepparkar i porslin som hon slog mot varandra så det gick sönder och givetvis hade hon skärvor i munnen. Med tanke på att mamma skar sig på skärvorna får vi vara glada att Alice klarade sig utan skärsår i munnen.
I går var det dags igen, då satt hon och snaskade på något och pappa (som numera fått in en bra teknik för att tömma munnen på henne) lyfte upp henne och lutade henne framåt och vips så ramlade det ut en halv colaflaska.

Vera bjöd hem nyårsgänget på julgransplundring i fredags. Pulkaåkning, korvgrillning, fiskdamm och dans kring granen var det som gällde. Vera dansade till sig en präktig bula genom att dansa ända in i väggen.

I dag skall vi plocka undan julsakerna och Vera skall åka och köpa en födelsedagspresent till Alice som fyller 1 år på tisdag.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: