Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

En tand är lös

Kategori: Allmänt

Alices väntar på att hennes första tand skall lossna. 
Om en dag eller två så är det nog dags för tandfen att komma förbi. 

Vera 9år!

Kategori: Allmänt

Igår fyllde vera 9 år! En mysig morgon startade tidig när födelsedagsbarnet vaknade 5:30 och undrade när vi skulle komma in, laddad till 100 som alltid.

Efter frukost på sängen var det dags för dkola/dagis innan vi avslutade kvällen med picknick på stan. Allt enligt Veras önskemål. På söndag kl 13 kör vi släktkalas och nästa helg ska kompisarna komma på fest.






Alice har haft gymoauppvisning, vilken talang hon har. Vig som få!



Emil hälsade på fåglarna på stan en kväll. Tror inte dom uppskattade hans besök lika mycket dock. Jagade dom och matade med pinnar..



Vår 9-åring

Kategori: Allmänt

Igår fyllde fina Vera 9 år. En mysig morgon med paket från familjen, lite nya kläder, iPad-fodral och en ny ryggsäck som inhandlades på eftermiddagen var en del av presenterna. Alice hade tagit en slant av sina egna pengar och lagt i ett kuvert som hon generöst överräckte till storasyster. Emil var mest lycklig över att få sjunga födelsedags-sånger. Picknick på stan och besök på banken för att ordna bankkort och inloggning till Vera. Så ikväll har Vera övat på sitt personnummer, många gånger. Det är en fördel att kunna sitt personnummer när man skall logga in på banken för att se över sina finanser. 😉