Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Vera - just nu

Kategori: Allmänt

Vera är just nu väldigt duktig på att klappa händer, ställa sig upp, stå korta ögonblick utan att hålla i sig, hon ÄLSKAR att slicka av pålägget på smörgåsen och när smöret eller osten är slut sträcker hon fram smörgåsen eller skorpan för påfyllning. Hon tycker också om att åka på sin bil och brummar emellanåt. Det är också väldigt kul att prutta, då brukar hon skratta gott. Att busa i sängen tillhör även det en favorit, hon vill gärna stå i spjälsängen och skoja med mamma eller pappa. Såpbubblor är väldigt spännande och att försöka fånga dem är roligt.

      

      Ibland går det inte som man tänkt sig.....

 

image407

Kalas, porslinskross och smör

Kategori: Allmänt

Mamma läser, Vera borstar tänderna     Kalas för Jens och Sara     Stora tjejer använder inte nappflaska

                                                       

Sova?? Jag?? Tror inte det va!        Oj, förlåt! Jag "råkade" tappa skålen...       Mmm, gott

                                                                     



Babysim, kompisar och mamma

Kategori: Allmänt

Här kommer lite bilder från helgens babysim. Vera tycker att det är superkul att plaska omkring i poolen. Faster Ida var med och badade i lördags.
    

Vera med sina kompisar
 

image389

Och här med favoriten, MAMMA!
 

Grattis alla födelsedagsbarn

Kategori: Allmänt

Alla fyller vi år 1 gång om året. Idag vill Vera skicka grattiskramar till mammas kusiner JENS och SARA och också till pappas farfar JAKOB! Hoppas ni alla tre haft en bra födelsedag!

Alla hjärtans dag

Kategori: Allmänt

                                                                            image380

I dag är det alla hjärtans dag, pappa är på konferens så Vera och mamma firade alla hjärtans dag med moster Jenny. Mamma och pappa fick fira igår med middag på grekens då moster Jenny var barnvakt, det var trevligt!

Vera har fått massa tänder, förra onsdagen dök tand nr 5 fram och två dagar senare dök tand nummer 6 upp så nu får man passa sig! Annars är det roligaste just nu att försöka ställa sig upp mest hela tiden! Barnstolen är för mesar som inte klarar av att stå upp och nya lekmattan som Vera fått som består av massa mjuka pusselbitar är väldigt spännande att plocka isär.

I morgon åker mamma till Riga men Vera har gjort sitt bästa för att förhindra detta genom att packa upp väskan hela tiden. Vill hon att mamma skall stanna hemma kanske? Det kommer att gå super och pappa och Vera kommer nog att få en jättemysig helg.

Blåmärken, bulor, och skrapsår...

Kategori: Allmänt

Att allt går snabbt vet ni redan, ibland går det lite för snabbt. Det blir nu ganska mycket blåmärken när balansen inte vill samarbeta med Vera.
I söndags, tappade pappa uppsikten för en sekund, det räckte för att Vera skulle lyckas ta sig ur vagnen och falla rakt ner i asfalten med ett ordentligt skrapsår på näsan och en bula i pannan. Att det kom mängder med tårar förstår ni säkert. Hon repade sig dock snabbt när pappa mutade med sina nycklar.
Tur att vi inte har några BVC besök inplanerade på ett tag...:)

image377


Vera, mamma och mormor var uppe i Hudiksvall ett par dagar och hälsade på mammas mormor Rut och morfar Sten. Tågresan gick bra och vistelsen var mycket uppskattad av alla.
  

Det går snabbt!

Kategori: Allmänt

Vera slår personbästa varje dag, på att krypa alltså. Det går snabbare och snabbare för varje dag som går. Får hon bara tag i något att hålla sig i ställer hon sig upp.
Vera älskar att vinka, man kan till och med höra ett "hej hej" från henne
Det är bälte på som gäller i barnstolen!
Att hjälpa till att bläddra i böckerna är också en höjdare

 

 

  



 

image375