Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Smarrig mellis och fixarvera

Kategori: Allmänt

Alice slickar rent skålen och "fixarvera" som hon kallar sig själv pyntar köksstolarna.

Extraledigt

Kategori: Allmänt

Dagis har stängt så mamma och tjejerna är hemma. Vi har varit på stan och fixat lite ärenden, ätit lunch och varit på bibblan. Just nu ligger mamma och Vera och tittar på film som vi lånat. Vi har även hunnit med att leka, städa, tvätta och klippt sönder en väska. Jo jo, Alice fick tyvärr tag på saxen....

Tandläkaren

Kategori: Allmänt

Vera har varit på kontroll hos tandläkaren i veckan. Hon var så duktig och imponerade stort på alla. Innan tandläkaren ens han in i rummet låg hon i stolen med munnen öppen. Allt såg bra ut, 20 tänder precis som det ska vara.

Förklarade för Alice som satt och kollade på att det nästa gång var hennes tur. Fick ett surt "nej, inte Alice tandläkaren". Vi får väl se det är ju trots allt 1 år kvar.

Måste även säga att vi har två väldigt duktiga tjejer, speciellt på morgonen. Oftast plockar dom fram kläder själva, klär på sig, borstar tänderna innan dom glatt åker iväg till dagis

Familjen umgås....

Kategori: Allmänt

En vacker fjäril

Kategori: Allmänt

Vi har varit med mormor på julgransplundring. Tomten var där och hade med sig godispåsar. Fika, ballongkaniner och ansiktsmålning hann vi också med.

Alice 2 år!

Kategori: Allmänt

Idag fyller vår älskade Alice 2 år!

Små tjejer blir stora

Kategori: Allmänt

Vera tycker mycket om rosa och lila så när vi var och handlade förra veckan hittade Vera en rosa tomteluva på rea som hon så gärna ville ha. Omtänksam som hon är så ville hon ju såklart köpa en till Alice också :) Nog för att julen är slut men vad gör man inte... Hela sex kronor kostade dem så det var ju helt överkomligt.
På söndag tänker vi fira Alice som fyller 2 år imorgon. Frågar man henne själv så säger hon att hon fyller fem :) De som vill och kan får gärna komma över på fika då.

Vid brist på snö kan man ju alltid cykla.

Kategori: Allmänt

Vers hjälper till att fixa rummet

Kategori: Allmänt

2,5:an i spåret

Kategori: Allmänt

Kronblom har börjat dagen

Kategori: Allmänt

Med att vila en stund på soffan. Det tar på krafterna att äta frukost.

Specialimporterad snö

Kategori: Allmänt

Disney on ice var jättebra! Vera var supernöjd och vi hade en jättemysig dag som vi avslutade på restaurang. Det slank även ner exklusiv, specialimporterad Disneysnö i drinkformat och sockervadd. Mums!

Utflykt

Kategori: Allmänt

Vi är på väg in till stan, hälsa på mormor på jobbet och sen ska mamma och Vera gå på Disney on ice och restaurang. Alice får hänga med mormor på jobbet.