Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Mot dagis

Kategori: Allmänt

Vera har ledigt från dagis idag då shopping med farmor står på dagordningen. Alice tar sig till dagis på sparkcykeln

Dagens fråga

Kategori: Allmänt

V: Har du fått mjölkstockning pappa?
K: Nej! Skratt
M: Vem har lärt dig det ordet?
V: Dem sa det på "solsidan"!

Pysseltajm!

Kategori: Allmänt

I helgen var det full fart med kalas och Vera fick väldigt mycket fina presenter. Tack så hemskt mycket, hon är väldigt nöjd kan vi lova. Just nu pysslar vi och gör tvålar och Vera är snäll och delar med sig till lillasyster.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/256442/images/2012/pic_202561489.jpg" class="image">

Vera 5 år!

Kategori: Allmänt

Idag har vår finaste Vera fyllt 5 år! 5 år är en ganska lång tid och mycket har hänt under de åren men ändå är minnesbilderna från när Vera föddes och när vi fick ta med henne hem från BB så starka!
Vår lilla fågelunge har blivit en stor tjej.

I morse var det paket och fika på sängen, på dagis bjöd hon på glass och middag fick födelsedagsbarnet bestämma. Däremellan har vi bakat och förberett inför morgondagen då det vankas kalas för dagiskompisarna.

Pannkaksrulle och pirr i magen

Kategori: Allmänt

Det blev pannkaksrulle till middag idag, helt plötsligt mycket godare och roligare att äta än pannkaka skuren i småbitar. För övrigt håller den blivande 5-åringen på att ladda rejält inför sin födelsedag och kalasfestligheterna. Rejäl mental uppladdning! Familjen får inte ens boka in några sommaraktiviteter framöver, för vi skall ju fira Vera födelsedag...! Att sommaren förhoppningsvis är längre än till 11:e maj är för damen ovidkommande. Ja ja, imorse var det 4 dagar kvar, får se om hon startar morgondagen med att tala om att det bara är 3 dagar kvar...? Vår Vera är en väldigt social tjej och visst önskar hon sig presenter om man frågar men det hon uppskattar mest det är att få bjuda till kalas. En tjej med stort hjärta som är mycket omtänksam och gästvänlig.

David Lindgren

Kategori: Allmänt

Brudarna har varit på en riktig show idag, David Lindgren på stinsen! Fick träffa största idolen och en signerad skiva fick dom med sig hem också :)

Valborg

Kategori: Allmänt

Valborg firades hos faster med grillning, mycket trevligt. En tur ner till brasan och fyrverkerierna han vi också med.
Hemresan blev dock lite jobbig då vi hade en vagn och två sovande barn. Bussen vägrade komma så det blev en lång och tung promenad hem.

Idag var moster med familj på besök. Axel charmade alla!

Annars bråkar huset lite med oss just nu. Är det inte strul med elen så är det avloppet.Vi har nu haft stopp tre gånger, nyårsafton, långfredagen och 1:a maj...
Inväntar spolbil..Skit!
Vi kryddar oturen med en spik i däcket!

Men solen lyser och barnen trivs med det, det gör oss på bättre humör.
Alice har gått och blivit en tjuv, en glastjuv :)
Moster frågade vad vi skulle göra i sommar, Vera svarar "fira mig! Jag fyller ju år i sommar!" nedräkningen har börjat!