Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Vi skulle på bio

Kategori:

Vi skulle på bio. Alice premiärbio. Rustade till tänderna med godis och dricka. Men bion blev inställd i sista sekund, enligt personalen på grund av att de inte hade den rätta digitala "nyckeln" till filmen.Vi tror att det var för att filmen egentligen inte har premiär förrän den 26 oktober. Nåväl, pengarna tillbaka och ett gäng extrabiljetter som kompensation. Det fick helt enkelt bli hemmabio med Barbie och happy meal framför TV'n.

Fixardag

Kategori:

Idag har vi haft en fixardag. Förberett i trädgården för den kommande vintern och städat i förrådet, V och A hjälpte till efter förmåga men fokuserade mest på den varma chokladen man fick efter att man jobbat klart ute. Hela familjen tog en skön tupplur efter lunchen och V och A pysslade sen ihop en varsin höstlövs-tavla. Både A och V hjälpte pappa att måla och V gjorde även massa äppelmos med mamma. Kvällen avslutades med att Alice somnade i mammas famn och Vera fick se på sitt efterlängtade solsidan. En härlig söndag!

Fint skall det vara!

Kategori:

Vera undrar vad det blir till middag varpå mamma svarar:
Fisksoppa.
V: Jaha, jag tycker inte om fiskar!
M: Jo men det gör du väl.
V: Nej, bara krabba!

Vad blir nästa? Byta ut falukorven mot oxfilé?

Vera och Melwin

Kategori:

Melwin-mys

Kategori:

Igår var vi och hälsade på kusin Melwin, Timmie var inte hemma så honom får vi träffa en annan dag. Sladdade in på presentaffären 17:59 och sen sprang Vera hela vägen hem till I & O. Melwin är en söt liten herre med en redig blond kalufs som imponerade på oss. Vera höll honom som om hon inte gjorde annat än höll bebisar hela dagarna och Alice vill gärna krama och pussa hela tiden. Återigen, grattis till er fina kille.

Pappa kollar fotboll

Kategori:

Idag åker pappa bort till Holland och sen till Frankrike för att kolla på fotboll. Resten av familjen är hemma, men helgen är full med roligheter då mormor Rut och morfar Sten får besök.
Vera har lovat att ta hand om mamma som är förkyld.
Hittade den här härliga bilden i telefonen