Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Ettagluttare

Kategori: Allmänt

V: är det skola i morgon (fredag)
P:Ja..
V: Men vad fan! Fattar dom inte att vi är helt slut efter fyra dagar! Är dom aldrig nöjda?!!

Detta sagt efter 4 dagar i ettan..

Sommaren 2014

Kategori: Allmänt

Vi har haft en härlig sommar med mycket värme och bad i juli. 7 veckor var mamma ledig och pappa har varit ledig hela sommaren. Strandbesök, grillkvällar, lek med kompisar, besök hos mormor Rut och morfar Sten i Hudiksvall, semester i Norge och en vuxenresa till Prag är bara en del av det vi har hunnit med.
 
I Norge upplevde vi vår varmaste semester hittintills där och aldrig har vi badat så mycket som i år. 25-30 grader och sol bjöds det mestadels på och resesällskapet var som vanligt farmor Kerstin, farfar Jakob och Magnus. En kanonresa och tjejerna har redan frågat flera gånger om vi inte kan åka dit nu på en gång. Vi hade också en fin minnesstund för vår kära och väldigt saknade morfar Josef. Efter 10 dagar vände vi hemåt med avbrott för en  övernattning i Karlstad och badade i hotellets stora utomhuspool vilket tjejerna uppskattade väldigt mycket.
 
I Prag hade mamma och pappa en underbar semester med härligt sällskap och mycket mat och avkoppling, barnen var i sällskap av snälla barnvakter som hjälpte oss vilket vi var väldigt tacksamma och glada för.
 
Varma kvällar, tältövernattningar både i trädgården och i Rävsta har hunnits med. Vi har besökt farmor Ingers land, och hängt med farmor Eva, barnen har haft picknick med farfar Thomas och Berit, umgåtts med mormor Karin och morfar Björn, ridit på hästar, varit på marknad, varit på loppisar, hängt på Wenngarn. Ja listan kan göras lång, en aktivitetsfylld sommar helt enkelt.
 
Sen några dagar tillbaka har Alice börjat dagis, Vera blivit en ettagluttare och Emil börjar sin dagisinskolning idag.
Återkommer med rapport därifrån.

Sommarbilder

Kategori: Allmänt

Uppdaterar med lite sommarbilder. Text kommer senare!