Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Lunginflammation

Kategori: Allmänt

Alice blev förkyld i fredags och när febern steg upp till 39.8 och andningen blev flämtande var det dags för ett besök på Löwet i lördags eftermiddag. Väl där blev vi skickade till KS för lungröntgen och massa kontroller. Svaret blev en misstänkt lunginflammation. Stackars liten! En ettåring ska andas ca 25 andetag i minuten, Alice andades över 50..
Vera sov hemma hos mormor Ilona och morfar Josef, allt hade gått så bra. Hörde henne säga "mormor, ska vi leta efter godisgömman" strax innan vi stängde dörren :)
Tur var det att V fick sova där för det tar tid att besöka en akutmottagning på en lördagskväll. Hemma var vi inte för än kl 02.
Nu har febern lagt sig lite i alla fall. Vi ska ha vidare kontakt med läkaren idag per telefon.


Fler och fler steg blir det. Nu har hon kommit på en ny utmaning. Stå på ett ben på en av veras stolar. Går inte alltid så bra, har blivit några blåmärken. Om hon inte ramlar ner ropar hon på V som ska komma och bära ner henne.
Pappa, Vera och mamma är ord som används flitigt. Och "tisse" när hon ser en katt.

Ett ben                         Galen tjej!                Fina örhängen            Mellis i solen
   

Sjukling                     Sjukling men glad
 

Åkte pulka i hälsbobacken i lördags fm. Det gick fort kan jag lova, lite för fort kanske. Pappa släpade Vera hela vägen upp innan det bar av nerför. Snön sprutade och vi blev helt blöta. Tror inte V kommer att fråga om vi kan åka där igen..



Kommentarer

  • morfar och mormor säger:

    hoppas ALICA repa sej vi hade äran VERA valde oss var till sa-mas .Vi hade rolig hon visa mej att hon kan gå med mina krukor soldiers handling vi läkte buss körning som ni se vi hade rolig visserligen hon hade ond örat som gått över höjdpunkte tyckte sova med mormor mormor morfar

    2011-02-14 | 11:22:12

Kommentera inlägget här: