Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Full rulle

Kategori: Allmänt

Har det varit hela helgen. I fredags var mamma, pappa och Vera på bio. Alice fick vara hos snälla farmor Kerstin och farfar Jakob som barnvaktade så bra.
I Kista såg vi på "Hotell gyllene Knorren" och den var mysig. Filmen var dock lång men Vera skötte det galant och det blev bara en kisspaus. Efter bion gick vi och åt mat och Vera studsade glatt omkring i sina för dagen nyinköpta guldsandaler.

På lördagen åkte Vera och mamma och storhandlade, Vera var lika duktig på att hjälpa till som vanligt. Omtänksam som hon är tyckte hon att vi skulle köpa en present till pappa och tog fram en bitring från bebishyllan..... Det fick bli lite godis istället men hon hade gärna velat köpa en blomma också.

Senare på dagen var Vera bortbjuden på 4-års kalas medans mamma och Alice var på fina Arvids dop.
På eftermiddagen kom mormor Karin och morfar Björn för att vara barnvakt till tjejerna då mamma och pappa skulle på galej. Mycket trevligt sådant! Tack så mycket för det!

På söndagen kom moster Jenny och Peter och åt lunch tillsammans med oss och mormor K och morfar B. Alice passade på att visa vad duktig hon blivit på att gå och traskade på som bara den.
Efter det åkte vi till mormor Ilona och morfar Josef för att fira Ilonas födelsedag. Mera mat och gott fika.

Idag är det måndag och mamma och pappa jobbar, så farmor Eva är snäll och passar tjejerna.
Vi är tacksamma och glada att vi har en hjälpsam släkt! Ha en trevlig vecka!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: