Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Alice har flyttat

Kategori: Allmänt

In i Veras rum har flytten gått, inte så långt men ändå :)
Det fungerar faktiskt bra, Vera blir nog lite störd ibland då Alice gråter till eller ligger och pratar men i det stora hela går det bra. Vera kommer ändå in till oss på natten, "jag vill ju sova med er", säger hon och traskar över.

Alice har inte börjat knata än, ett eller två steg har hon bjudit på men balansen finns där. Hon nästan springer runt med Veras dockvagn för när hon väl fått snurr på den tar det inte stopp förräns hon kör i den i en vägg eller dörr.
Klättra är hon dock fenomenal på, Veras små stolar är ju jättebra att öva på. Klättra och ställa sig på stolen och ibland vidare upp på Veras bord så hon kan ställa sig och titta ut genom fönstret. Mindre bra tycker mamma och pappa.

Skoj har de ihop också, humorn är det inget fel på. Ibland räcker det med att de tittar på varandra för att börja gapskratta.

Finmotoriken fortsätter att utvecklas för båda damerna. Alice försöker att äta med både sked och gaffel och Vera håller på att sy en kudde(!) på dagis. Inte minns jag att jag fick göra så "avancerade" saker på dagis. Upp och ner med nålen, så skall man göra :).

Ikväll kommer mormor och morfar på middag och då skall det beställas stickade kläder till både Barbie och dockan. Mormor har en bok med mönster som hon och Vera skall titta i, hur skall det gå? Vera som tycker att ALLT är sååå fint. :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: