Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Summering av sista semesterveckorna

Kategori: Allmänt

Tiden rusar på, vi är redan inne i september och då är det hög tid att summera de sista semesterveckorna.

Vi var på Eskilstuna zoo med moster Emma en heldag. Vi åkte tidig morgon och var kvar tills de nästan stängde. Djuren tittade vi på såklart men denna gång var karusellerna det som var mest intressant. Vera var helt tokig i att åka och hon åkte faktiskt en hel del själv, bland annat lilla fritt fall!

Några veckor senare var vi på Astrid Lindgrens värld i Vimmerby, det var verkligen kanon! En upplevelse som varmt rekomenderas! Vera träffade massor av karaktärer från sagorna och pratade med flertalet av dem, var in i de olika världarna, drack Pippis sockerdricka, såg massor med teatrar och massa massa annat! Sov gjorde vi i en liten stuga på campingen ett stenkast därifrån. Hit återkommer vi gärna!

Vi har också haft coola kusin Timmie här som har sovit över, varit på en mycket trevlig kräftskiva i Fiskartorp och firat söta kusin Novas första födelsedag.
Det har varit dagispremiär som för övrigt gått lysande, nya dagiset ligger ca 2,5 km bort så vi har införskaffat en cykel-/joggingvagn för att enkelt kunnat ta oss dit. Vera vill gärna åka i den jämt, Alice likaså men hon är inte helt förtjust i cykelhjälmen :)

I helgen fyller pappa Kalle år så igår var Vera och köpte present från henne och Alice, återstår att se om hon kan låta bli att tala om vad hon köpt ända till på lördag.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: