Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Lördagslyx

Kategori: Allmänt

I går fick farmor Eva vara nattgäst i Veras nya säng. Det  tog ett tag att övertyga Vera att någon fick sova i kojan men efter ett tag gav hon med sig. 
När vi kört hem farmor Eva tog vi en tur förbi farmor Kerstin och farfar Jakob innan vi åkte hem. 
Det fick bli lördagsmys (eller lördagslyx som Vera kallar det) utan mamma Misan denna helg då hon är inne i stan på partaj. Middagen blev en enda lång skrattfest då Vera var på sitt Allanballan humör, Alice skrattade åt Vera så det tjöt. Pappa kunde inte heller låta bli att skratta åt prinsessorna :)

Alice utvecklas just nu i ett rasande tempo. Kryper runt som bara den och ställer sig mot allt som går. Hon stod till och med utan att hålla i sig för någon sekund. Det är nog inte många veckor innan första stegen kommer..
Efter Vera ropar hon något som liknar "Einar".
Penicillinkuren är avslutad sedan en vecka men nu är det svamp i munnen istället. Ska behandlas fyra gånger per dag i 4-6 veckor! Och så är det astmamedicin på det. Och D-vitamin droppar..

Från Vera har det varit mycket "Trodde du ja" i alla möjliga sammanhang. Eller när vi skulle äta fisk hemma så körde hon med "Strömming på en söndag, nej fy farao!". Behöver vi säga att det går mycket Astrid Lindgren filmer här hemma?
Till pappas stora förtjusning börjar hon bli lite fotbollsintresserad. Hon har koll Roma. Frågar man vem som gör målen  blir svaret Vucinic eller Totti. Kanske dags att följa med på fotbollsresa...

Imorgon blir det besök hos pappor. Pappasa pappa, mammas pappa och farmors pappa.

Kommentarer

  • ´farmor säger:

    Tack för härligt fredagsmys. Och jätte god pizza. Farmor sov jätte skönt i kojan. Tack mina små prinsseror kram farmor

    2010-11-14 | 20:11:41
    Bloggadress: http://evabie.blogg.se/

Kommentera inlägget här: