Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Veckan i korthet

Kategori: Allmänt

I måndags var vi till Uppsala och hälsade på farmor på hennes jobb. Farbror Erik och kusin Nova kom också till Gränby Centrum och vi åt lunch tillsammans.

Tisdagar, onsdagar och torsdagar går ju Vera på dagis men man kan ju faktiskt hitta på saker efter dagis så i torsdags var vi och hälsade på pappas farmor och farfar. Där satt vi och fikade på altanen och tittade på när Vera och farfar Jakob byggde snökoja och lekte med vatten utanför.

I går var vi på barnens djungel med Camilla, Svea och Malte. Vera sprang runt som en galning och var helt slut när vi skule åka hem efter 2 h och 40 min. Alice som hållt sig vaken under nästan hela besöket slocknade så fort vi var på väg till bilen och sov hela eftermiddagen som tillbringades hos pappas mormor och morfar.
Där fick vi en god lunch och sen var vi ut plockade lite björkris som vi satte fast fjädrar i. Påsken är ju inte så lång så det lilla pynt som skall fram kan lika gärna komma fram i tid. Vi hann även med att sponsra glassbilen på kvällen.

I dag var hela familjen ut på en promenad på förmiddagen sedan åkte pappa på isracing i Uppsala medans resten av familjen åkte till moster Emma och Peter.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: