Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Tiden går fort...

Kategori: Allmänt

när man har roligt och det har vi för det mesta!
I onsdags var det dags för ny vägning för Alice och kontroll om mammas mjölkfria kost givit resultat på utslagen i ansiktet. Alice vägde 5275g och hade vuxit till 57cm och eftersom hon blivit mycket finare i ansiktet så gäller fortsatt mjölkfritt för mamma.
Vi var även med på Veras dagis och tittade på Vasaloppet med den obligatoriska blåbärssoppan och medaljutdelningen efteråt.

På torsdagen var det premiär för 15 h vecka på dagis och på vår "lediga" fredag åkte vi och hälsade på pappas mormor och morfar. På kvällen köpte vi sushi och åkte hem till farfar och åt middag.

I lördags var det frukost med mormor och morfar sen tog vi en promenad i den underbara vårsolen och Vera köpte såklart varmkorv på våfflan. På eftermiddagen skjutsade vi Vera till farfar för övernattning. Vera fick välja middag och farfar hade köpt godis så Vera verkade helnöjd. Farfar verkade vara nöjd han med och lite trött också :). 

På söndagen röjde mamma och pappa lite hemma medans Alice låg i vagnen och sov innan vi hämtade upp Vera. Eftermiddagen tillbringades hos pappas mormor och morfar där även farmor var.

Full fart som vanligt med andra ord!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: