Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Det händer grejer

Kategori: Allmänt

Den 5 juni var det dop, både Alice och Vera skötte sig förträffligt i kyrkan och efterföljande fika blev väldigt lyckat. Vackert väder, härliga tårtor och kakor (tack för all hjälp!), trevliga gäster och massa fina presenter till Alice såklart! Tack snälla!
Vera hjälpte till med delar av paketöppningen och hade tur och fick två paket hon med. På kvällen bjöd vi oss själva på restaurang, det var en bra avslutning på en lyckad dag!

 

Så här kan det gå när den stora klär ut den lilla och när man plockar fram smörgåspålägg i smyg.
 


I dag har vi varit inne hela dagen då Vera haft feber med toppnotering på 40,4 grader, Vera har av förklarliga själ sovit bort större delen av dagen. Alice som numera inte sover lika mycket som förr har förutom den dagliga träningen i gymet även provat gåstolen och läst tidningen. I går fick Alice smaka på lite potatis, det kommer inte att bli några problem att mata den här lilla tjejen när det börjar bli dags på riktigt. Hon gapar som en liten fågelunge och är faktiskt riktigt duktig på att slicka i sig maten från skeden.
 

Febrig Vera som på kvällskvisten blev lite piggare efter alvedon och då ville hon givtvis snygga till sig med lite läppglans.
 

Kommentarer

  • Faster säger:

    Krya på dig lilla pluttan! Alice såg väldigt stabil ut i gåstolen. Hon går nog om ett litet tag ;)

    2010-06-09 | 10:51:55

Kommentera inlägget här: