Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

När Alice kom till världen

Kategori: Allmänt

Eftersom vi bara verkar producera barn som vill bestämma själva redan från början så hade även Alice placerat sig med huvudet upp och fötterna ned i magen.
Således blev det även kejsarsnitt denna gång.
Dag för snitt blev den 11/1 och tidpunkten var satt till "någon gång under dagen".
Då det var fullt på schemat för planerde snitt så blev vi uppsatta på akutprogramet och förväntades oss inte att bli de första som skule opereras för dagen.
Lite nervöst och pirrigt var det såklart men snittet gick alldeles utmärkt, Alice föddes kl 9.18 vägde 3480g och var 48cm lång.
Till en början var hon lite rosslig i andningen men fick ändå ligga på mamma och sova(!) en stund innan hennes andningsvägar sögs rena och pappa fick klippa navelsträngen.

Tiden på BB var lika mysig som förra gången och personalen var underbar.
Dock saknade vi våran VERA jättemycket trots att vi visste att hon hade det alldeles utmärkt hemma med faster Ida och farmor Eva.
Jämfört med när Vera kom till världen så har mamma mått mycket bättre efter detta snitt och har inte alls haft lika ont.
Kanske beror att vi denna gång han förbereda oss lite längre på att det skulle bli snitt och inte som förra gången då vi fick besked om att det skulle bli snitt 1,5 dag innan Vera föddes.

Vi är superlyckliga över att ha två fina friska tjejer!

Kommentarer

  • gammlamorfar och gammalamormor säger:

    Wälkommen ALIC vår stor glädje nu familiemedlem ALIC som vi tyker unndebart namm samtidig tacka ärran besök söndag att vi fik hålla henne som var stor glädje och tillsamas med övriga familia av njyta gammlamormor kokkonst KRAM GAMMLAMORMOR OCH GAMMLAFARFAR

    2010-01-18 | 13:34:45

Kommentera inlägget här: