Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

BVC-besök, snuva och namnsdagsglass

Kategori: Allmänt

Idag var mamma, pappa och Alice en vända på Stinsen för att uträtta lite ärenden. Det var lite ovant att kunna gå omkring i lugn och ro och kika i butikerna och inte behöva se sig om varannan sekund så att inte Vera sprungit iväg någonstans.

Efter det så gick mamma och Alice till BVC för att mäta och väga. 3445g och 50 cm var vad vågen och måttbandet visade på idag. När vi kom hem möttes vi av en snuvig och loj liten Vera som vänligt men bestämt tackade nej till middagen och låg istället hopkrupen under ett täcke i soffan. Den senaste veckans hostningar och snuva har tagit på krafterna så vi beslutade att hon får stanna hemma från dagis imorgon. Trött var hon också när det var läggdags, hon sa till själv att hon hon ville gå och sova och efter två lästa böcker så somnade hon på stört.

Vi han i alla fall med att äta lite namnsdagsglass eftersom det är Agnes idag och mamma och pappa hade fyndat en prinsesskjol (eller som pappa sa: "jaha, en hulahula-kjol") på Lindex som namnsdagsbarnet fick.

Kommentarer

  • Faster säger:

    Grattis "Mangus" till namnsdagen. Kram från faster

    2010-01-22 | 10:31:55
  • farmor säger:

    Grattis charmtrollet..kram farmor

    2010-01-22 | 12:06:04
    Bloggadress: http://evabie.blogg.se/
  • gammlamorfar och gammalamormor säger:

    de var rolig läsa att minsigen mår bra kar gamlamorfar och gamlamormor

    2010-01-28 | 18:17:08

Kommentera inlägget här: