Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Gymmet

Kategori: Allmänt


Fina systrar

I går var det dags för bvc-besök igen. Alice följer kurvorna precis som hon ska, 6 veckor gammal väger hon 4775g och är 55 cm lång. Dock har hon fått eksemliknanade utslag i ansiktet sedan två veckor tillbaka så nu är mamma satt på mjölkfri kost de närmsta två veckorna för att se om utslagen i ansiktet försvinner. Det kniksiga är att det är ju mjölk i det mesta. Har nu inhandlat diverse mjölkfria produkter, såsom smör, havremjölk, sojagrädde osv. Sen blir det till att undvika det mesta köpebrödet, pulversåser osv. Skönt att det bara är i två veckor och hoppas att man inte behöver använda de nya kunskaperna sen.

Sedan helgen har vi hunnit med att gymma och prova babysittern. Vera tycker att det är superkul med alla "nya" leksaker som tas fram och kan nog inte riktigt förstå att det faktiskt är hennes gamla leksaker som vi plockar fram igen. Rensa i Alice klädlåda måste vi nog göra någon dag för nu är storlek 50 ett minne blott.


Gyminstruktören och hennes adept.

Kommentarer

  • kerstin och jakob säger:

    Verkligen fina barn,Vera börjar se så stor ut när hon sitter med Alice.Jakob tackar för den fina tavlan,han blev så glad,roligt att alla kom det var bara camilla som fattades hon var sjuk,och resten av svalängen.Kram på er

    2010-02-25 | 15:56:01
  • Peter & Jenny säger:

    Underbart söta! Vi längtar tills i morgon.



    Kram

    2010-02-26 | 20:46:21
  • Faster säger:

    Tycker Alices ser lite ansträngd ut när hon sitter i soffan, gulligt! =)

    2010-02-27 | 09:23:47

Kommentera inlägget här: