Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Helgen som var - och helgen som kommer

Kategori: Allmänt

I lördags var mormor och morfar här på frukost, börjar bli en trevlig tradition!
Efter det var vi ute och matade fåglarna och var i väg och handlade lite grann.

På kvällen kom pappas mormor och morfar förbi med lite kläder åt Alice och Vera och de blev kvar på middag, trevligt att få kunna bjuda igen någon gång!

På söndagen var vi och kollade på Vikingarännet och Vera och pappa tog sig en varsin varmkorv nere på våfflan strax efter nio. Vera får nämnligen numera en väldigt kurrande mage så fort det finns ett ställe man kan köpa korv eller fika på :). Lagom till lunch kom farmor och en stund efter det faster Ida och farbror Olle med familjer för pulkaåkning. Efter det så blev det bullkalas för både stora och små.

Vera somnade på soffan kvart i sex så mamma och pappa fick fira alla hjärtans dag med att äta middag i lugn för en gångs skull.

Helgen som kommer är om möjligt än mer fullspäckad, på fredagen är mamma bortbjuden. På lördagen är det 75-årskalas för pappas farfar och på kvällen skall pappa ut på partaj och på söndagen skall vi fira pappas mormor Ilona.

Status vad gäller Vera och Alice är som följande:
Alice sover, äter och gör i blöjan. Ler gör hon också och det värmer i hjärtat!
Vera är som en studsboll, överallt och ingenstans. Humöret går upp och ner, lyssnar ibland och ibland inte alls. Samtidigt som man kan bli tokig på henne i emellanåt så lider man också med henne för det är så tydligt att hon inte riktigt vet vem hon är. Ibland liten, ibland stor, ibland duktig och ibland superbusig!
Det är inte alltid lätt att vara liten men det är bara att kämpa på och hon är ju världens mysigaste tjej. Man blir alldeles varm inuti när hon kryper upp i ens famn och säger: "Mamma, jag älskar dig".

Kommentarer


Kommentera inlägget här: