Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Alice - 1 månad

Kategori: Allmänt

I dag blir Alice 1 månad gammal och Vera blir 2 år och 9 månader. Enkelt och smidigt att komma ihåg när båda barnen fyller år samma dag fast olika månader.

På bvc-kontrollen i tisdags hade Alice tagit sats och hoppat på en trampolin ända upp till 4200g och 54 cm. Men det är inget jämfört med storasyster som från början hade en lägre startvikt men vid samma ålder hade tagit sig upp ändå till 4595g och 54,5 cm.

I dag var vi på bvc igen men denna gång med Vera då det var dags för spruta nr 2 mot svininfluensan. Vera var superduktig och sa inte ett knyst, det viktigaste var att hon skulle få ett bokmärke efter och det fick hon ju såklart! Sen gick vi till bagarboden där hon fick köpa en sockerkringla till mellis för att hon varit så duktig.

Pappa, Vera och farfar var och badade igår kväll, Vera tyckte att pappa skulle hoppa från 5:an men det vågade han inte :). Både stora poolen och bubbelpoolen besöktes och Vera var supernöjd.
Mamma och Alice var i Uppsala och åt middag med en kompis. 



Kommentarer

  • olle ,helena,jens,sara säger:

    hej! vilka storlilla syster du får vera ,nu till något kul bjuder in dig o alice till jens o saras kalas den 20februari mamma o pappa får följa med om dom vill hälsningar från oss alla här ute

    2010-02-12 | 17:09:41

Kommentera inlägget här: