Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Vecka 6 av 7 möjliga semesterveckor

Kategori: Allmänt

I måndags var vi i Uppsala och besökte Pelle Svanslös hus, passade ju bra då det var regn ute mest hela dagen. Stället kryllade av ungar (såklart) och en hel del katter.... Wilda, Ludde, Älwa, Vera, Nova och Alice hade nog kul allihopa.

På tisdagen var vi och provade det nya badet i Märsta som får absolut godkänt av oss. Efter det var vi och firade farmor Eva som fyllde år och Vera överlämnade en supertjusig tavla som hon knåpat ihop på egen hand.

I onsdags var vi hemma och fixade lite, på kvällen när solen kom tillbaka cyklade vi ner till våfflan för en glass.

I går åkte vi med mormor Karin, morfar Björn, Emma och Peter till Tom Tits i Södertälje.
Vi hade en kanondag och lärde oss massa roligt, många experiment fanns att skåda och mycket saker att testa.  Veras favoriter var gungan, orkanmaskinen och vattenexperimenten ute i parken.

Det är sällan man är på ett ställe från att de öppnar till att de stänger men det var vi igår, Vera var inte ett dugg sugen på att åka hem när vi andra var helt slut. Vi återkommer gärna men först måste vi återhämta oss lite.
Att Alice var nöjd och lugn hela dagen behöver jag väl knappast tala om :)

Idag har Vera, Alice och pappa varit hos farmor Kerstin och farfar Jakob medans mamma var hemma och röjde och tvättade, i kväll har vi grillat och sedan bjöd Vera på efterrätt, massa frukt skuren i bitar. Gott!

Alice äter numera minst 2 mål barnmat om dagen, hon är inte så glupsk men maten går i alla fall ner. Efterrätten föredras framför varmrätten :) Vällingen är ingen hit så det har vi lagt på is, får se om vi försöker igen eller om vi nöjer oss med gröt och lite amning som bonus. Helt klart är att det blir ju bra mycket kladdigare att äta mat i stället för att ammas :)




         


Vår lilla kattunge 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: