Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Förra veckan

Kategori: Allmänt

Förra veckan var lika fullspäckad som vanligt, precis som vi vill ha det. Fast även vi tar det lugnt emellanåt och sitter och tittar på en film eller pysslar med papper och sax och pennor till mammas stora glädje.

Den här veckan har vi varit i Gustavsberg och hälsat på mammas kusiner, vi har också haft mammas faster Inga på besök. Vi har plockat vinbär hos pappas mormor och morfar som sedan förvandlades till god saft av mormor Ilona.
Bilblioteket i Märsta har också fått sig ett besök, vi brukar ofta besöka biblioteket i Sigtuna så det var trevligt med lite omväxling framförallt vad gäller barnfilmsutbudet. Just nu kollar vi på bröderna Lejonhjärta för ungefär 20:e gången : )
På fredagen tog vi en tur till Gränby och lunchade med farmor och pappas kusin Sandra, sedan var vi till Gränby 4 H gård och spanade in djuren.

I lördags sov Vera hos pappas farmor och farfar, det hade gått så bra. Vera hade varit uppe på vinden och plockat fram leksaker och delat säng med farmor Kerstin.

I går var vi med Ida & co i Rosersberg på medeltidsdagar, barnen spanade på tornerspelet och köpte en varsin jungfrukrans :) och var så fina. Ludde skippade kransen och köpte sig ett svärd istället. Vi kollade lite på marknaden och åt lite brända mandlar. På vägen dit såg Vera massa "vår" (får) och hästar så hon verkade så nöjd så. Middag åt vi hos mormor och morfar tillsammans med moster Emma och Peter.

Idag blir det Pelle Svanslös hus i Uppsala tillsammans med vännerna från Nässelvägen! På återseende.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: