Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Marknad i helgen

Kategori: Allmänt

I helgen var Vera, mormor och mamma på marknad i Örsundsbro. För er som inte varit där någon gång så är det en enorm marknad som totalt sträcker sig 3,5 km. Förutom allt som säljs så hade de även djur som barnen fick kika på, karuseller, lotterier osv.
Vera skötte sig superbra under de timmar vi var där. Gladast var hon när hon fick träffa djuren och inhandla knallrött och punkgult nagellack. Stolt var hon också över "Hello Kitty"-tröjan och dockkläderna snälla mormor inhandlade.

Vi bjöd också hem Marre på tjejmiddag i lördags och myste i soffan efter maten alla tre. Annat var det under middagen då Vera som inte var så intresserad av maten mest satt i vardagsrummet och ropade på mamma hela tiden. När hon inte ropade på mamma så ojade hon och var ledsen för sin blånagel hon fått tidigare under kvällen då hon tappade datorn på tån!
Förståelsen om att det gjorde superont var stor men även insikten om att det är långt kvar tills vi kan tacka ja till en eventuell inbjudan till en nobelmiddag. :) 

Annars tycker Vera om att hjälpa till i tvättstugan, hon fyller maskinerna med smutstvätt och vill gärna hälla i tvättmedel och starta programmet! Vera är också superduktig på att klä på sig (att hon kan klä av sig har vi vetat länge), speciellt på mornarna när hon skall till dagis. Hon uppskattar absolut inte att man ibland vill hjälpa till och då kan hon morra riktigt ordentligt. Gränsen mellan glädje och ilska är ibland hårfin men det är väl precis som det skall vara. Gott om pussar och kramar har hon i allafall och delar gärna med sig till mamma, pappa och bebisen i mammas mage!

Kommentarer

  • Cattis säger:

    Låter som om ni haft en kanonhelg. Härligt!

    Är ni sugna på Nobelmiddag med vissa undantag, så är ni alltid välkomna hem till oss.

    Kram Cattis m fam

    2009-10-08 | 05:13:08
  • Anonym säger:

    Vera! Du är för underbar, även när dina tårar rinner.. Men hoppas tån mår bra och att Du nån gång i framtiden vill äta ingefära igen! hihi

    Tack för omplåstringen jag fick, tror nog att Marre får köpa med sig nya nästa gång vi ses!

    Kram o hälsa hem!

    2009-10-08 | 21:49:59
  • Baronessan säger:

    Vad duktig du är att hjälpa till Vera. Hoppas mamma och pappa uppskattar det för jag vet att det går över... ganska snabbt.

    2009-10-09 | 10:06:57
    Bloggadress: http://viskning.blogspot.com

Kommentera inlägget här: