Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Snart 1:a advent

Kategori: Allmänt

I kväll kommer pappa hem efter att ha varit i Visby och jobbat i 2 dagar och i tisdags kväll var han kvar på jobbet och vaxade bilen i flera timmar så vi har knappt sett honom den här veckan.
Vera och mamma har fuskat lite och hängt upp julstjärnorna lite för tidigt men det gör ingenting för lite ljus behövs så här års. Vera har hjälpt till och stått på stolen och dirigerat mamma, känt på julstjärnorna och haft åsikter om hur gardinerna skall hänga :)

Igår rensade hon ur hela bokhyllan och tur var väl det för då hittade vi lite andra böcker som vi kan läsa på kvällarna, det är lite tjatigt när det bli samma böcker varje kväll.
Vi läste också en bok om busiga bebben som vi fått låna av pappas farmor Kerstin som handlar om en bebis som ligger i mammas mage och där man kan öppna små luckor för att se vad bebisen har för sig inne i magen.
Den var populär och kommer säkert att vilja läsas om och om igen.

I morgon är det fredag och sen skall mamma bara jobba 3 veckor till. Tror att Vera också är i behov av ett långt jullov med många mysiga mornar i sängen, det är väl klart att man blir trött om det är mörkt både när man går till dagis och nästan ännu mörkare när man går hem.

Helgen kommer att gå i kalasets tecken, på lördagen skall vi fira pappas morfar Josef och på söndagen skall vi hem till moster Emma på adventsfika och fira Emmas kille Peter som har fyllt år.
Årets första lussekatter är utlovade på söndag också!

Kommentarer

  • Faster säger:

    Vad mysigt med massa fika ihelgen. Vi ses kanske imorgon om inte barnen blir sjuka. Kram

    2009-11-27 | 20:24:25

Kommentera inlägget här: