Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

"Tjenamorse"

Kategori: Allmänt

Är ett av de nya populära orden som kommer från Veras mun. Har ingen aning om vad hon lärt sig detta, känns som ett uttryck som knappt längre används eller....?

Helgen som var tillbringades så här:
På fredagen var pappa och Vera hos pappas moster Sussi och åt middag och jaga katt. Vera kom hem med en hel familj med leksakskatter med tillhörande matskålar och en strålande prinsessklänning. De som hade skämt bort henne den här gången var Sussi och farmor Eva. Vera med familj tackar så mycket.

På lördagen åkte pappa in till Uppsala för att  traditionsenligt gå på is-racing, Vera lämnades hos Berit där mamma senare dök upp. Kvällen tillbringades i soffan där vi myste och hade det bra.

På söndagen var vi en vända hos pappas mormor och morfar, hjälpte till med lite saker och fick en god middag.

Som synes är helgerna ofta fullspäckade och det är då Vera trivs som bäst. Mycket folk och mycket saker att göra!

Kommentarer

  • sussi säger:

    Det var jätte kul Vera att du kom och hälsa på oss.

    Du får komma flera gånger då du kan ta med mamma också. Nu har tant Sussi ramlat i trappan och gjort illa armen och är hemma i tre veckor, jätte trokigt så du och pappa, mamma kan komma när ni vill kram på dej gullunge.....

    2009-04-02 | 12:39:16
  • Mormor och Morfar säger:

    Hej!

    Det måste vara underbart att vara förädrar till någon som är så kreativ,initiativrik och glädjespridande som Vera. " Det är Pippivarning" tycker vi.



    Kramar

    2009-04-07 | 15:07:24
  • Mormor och Morfar säger:

    Hej!

    Det måste vara underbart att vara föräldrar till någon som är så kreativ,initiativrik och glädjespridande som Vera. " Det är Pippivarning" tycker vi.



    Kramar

    2009-04-07 | 15:08:37

Kommentera inlägget här: