Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Prinsessan af Kullerbytta

Kategori: Allmänt

Det är Vera det! Hon är proffs på att slå en kullerbytta numera, man behöver/får inte hålla i henne eller hjälpa henne utan hon slår kullerbytta efter kullerbytta i mamma och pappas säng. Självklart får hon stora applåder och applåderar även sig själv!
Bildbevis kommer.

Förmiddagen idag har tillbringats på Stinsen där vi åt sushi till lunch alla tre, Vera köpte en liten Nalle Puh på Clas Ohlsson som hon ville betala själv med pengar hon hade med sig i sin Pippi plånbok.........ända tills vi kom fram till kassan, då vägrade hon att öppna plånboken så mamma fick lösa ut henne i stället. Damen i kassan tyckte hon var smart och ekonomisk! 

Just nu ligger hon utslagen i pappas famn och sover vilket hon gjort i närmare 2 timmar nu. Tillhör inte vanligheten men det beror nog på att hon är trött av allt dansande och skojande igår kväll då vi var bjudna på middag hos farmor tillsammans med pappas moster Sussie och hennes familj. God mat, glatt sällskap och massa dansande framför "Så skall det låta" och  "Let´s dance". Vera älskar att dansa och klarade emellanåt knappt av att stå upprätt för att hon blev så snurrig. Hon visade också upp att hon kan headbanga, ser hur kul ut som helst!

Kommentarer

  • farmor säger:

    Hej veris..

    Du kan verkligen dansa, vi hade jätte roligt. Farmor har lite ont i ryggen idag.

    Kramis på dig

    2009-03-07 | 17:36:53
    Bloggadress: http://bieet.blogspot.com
  • Tant Marre säger:

    Heja Vera! då kan du snart gå gå på Flurran med marre!! :)

    Hoppas vi kan leka snart!!

    2009-03-07 | 20:19:18
  • Anonym säger:

    Hej Vera!

    du kommer väll imorgon? det är då vi ska firas!!!!

    KRAM SARA

    2009-03-07 | 21:50:23
  • Kerstin säger:



    Hej Vera,du är ju smart nu kan du köpa en sak till,gör du så här så räcker pengarna till mycket.Kram från farmor Kerstin

    2009-03-08 | 11:23:20

Kommentera inlägget här: