Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Bildkavalkad

Kategori: Allmänt

Det var länge sedan vi tömde kameran så här kommer ett gäng bilder på vår prinsessa

 Mys med mamma och pappa i soffan.

 Bråttom ut, knappt så mamma och pappa hinner med på mornarna när vi skall till dagis.

 Elitgymnasten i farten.
 

 Vera med björnmössan på huvudet.


 Vera och faster Ida.


 
Vera i mamma Mu´s knä på junibacken.


 
Glad Vera äter frukost hos moster Jenny.

I helgen var Vera, mamma, moster Emma, moster Jenny och moster Jennys sambos systerbarn på Junibacken och hälsade på Pippi och alla andra figurer i Astrid Lindgrens värld. Vera började med att hitta en lerpöl precis utanför entren som hon föll handlöst i. Mamma torkade av kläderna med näsdukar så gott det gick medans Vera var mest besvärad över att hon blivit smutsig om händerna.

Väl inne var det det massa att titta på, söta små hus att gå in i, ett sagotåg, pippiföreställning och massa annat skoj. Definitivt något att rekomendera om än på en vardag kanske. Var nämligen VÄLDIGT mycket folk där men Vera och de två andra barnen i vårt sällskap var hur snälla som helst och gnällde inte ett dugg över att det ibland var lite trångt och att det var lite lång kö till sagotåget. Lunch intogs på junibacken iform av Pippi-pannkakor, Vera snodde dock moster Jennys köttbullar snabbare än kvickt. Under pippiföreställningen satt barnen som små ljus och tittade storögt utan att säga någonting. Efter besöket på junibacken blev det promenad och tunnelbanetur till Stockholms glasshus, vid det här laget hade Vera somnat men hon vaknade lagom tills vi andra ätit vår glass och var på väg därifrån men hon åt glatt den glass som blivit över.

Efter en intensiv dag med mycket logistiska problem att lösa gällande tre små barns toalettbesök i en storstad så kom vi till slut hem till moster Jenny och lagade till en supersmarrig middag. Vera somnade ovaggad i mammas famn i soffan strax före åtta och mamma somnade inte långt därefter.
Morgonen efter vaknade Vera klockan sex! Snälla moster Jenny tog med sig Vera vid halv åtta och åkte till Fridehemsplan för att köpa mysfrukost. Vera hade skrivit en inköpslista men avvek nog lite från den då de kom hem med bla bullar och mini babybellost!

Vera och mamma åkte hem på förmiddagen, stannade till på Stinsen för att köpa en påskkrans och några påskkycklingar som Vera ville ha. Eftermiddagen tillbringades hos Marre, denna gång på begäran av Vera som uttryckt önskan om att "åka Marre" ett flertal gånger. Tack för fikat!

Efter besöket hos Marre hälsade vi på Ida och Jonte med familj, vi stannade på middag och fika och sen var helgen slut.
Men det kommer snart en ny!

Kommentarer

  • Baronessan säger:

    Jösses vad ni flänger hit och dit. Man blir ju yr i mössan. Jag vill också sitta hos Mamma Mu! Den bilden kräver nästan en förstoring. Kram!

    2009-03-24 | 10:47:13
    Bloggadress: http://viskning.blogspot.com

Kommentera inlägget här: