Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Jobba, öronvärk och födelsedag

Kategori: Allmänt

I onsdags morse kom Vera på att hon  ville följa med pappa till jobbet "jag åsstå följa med pappa jobbet"! Hon var inte så där superglad då hon inte fick men nöjde sig hyfsat med löftet om att hon skulle få föjla med dagen därpå.
Så igår fick hon alltså följa med pappa till jobbet, Vera verkade nöjd och det var väl förvisso pappa också dock mumlade han nåt om att det inte hade gått och jobbatså mycket. Undra vad han menade?

På kvällen var vi hos farfar och Berit och när vi skulle åka hem så kom grannens hund som verkligen älskar att skälla. Grannen skriker då diverse saker till hunden varpå Vera utbrister "skriker så man får ont i öronen"! Ibland kanske det vore bra om man själv var så hämningslös i sina kommentarer, men bara ibland. : )

För er som har missat det fyller Vera år i helgen, det var i alla fall vad hon sa när vi var på Parken Zoo förra helgen.
De hade nämnligen en väldigt speciell Gibbonapa där som var en riktig pajas, hur cool som helst! Vera tyckte såklart också att den här apan var superkul och sa då till pappa "Vera ha sån, fyller år, nästa helg!" Jaha sa pappa gravallvarligt och skrattade inombords.

Men varför inte piffa upp helgen med ett kalas? Det blir dock ingen Apa som flyttar in..

Kommentarer

  • gustavsbergsgänget säger:

    grattis vera på födelsedagen hoppas du får en trelig födelsedag men vera fyller inte du år i maj?trevlig midsommar på er allihopa där ute från oss i gustavsberg!

    2009-06-19 | 07:17:20
  • Berit säger:

    Tack för igår! Hoppas dockorna mår bra efter allt sjungande och blöjbytande. Puss

    2009-06-20 | 15:43:26
    Bloggadress: http://viskning.blogspot.com/
  • Faster säger:

    Lilla skrutt, du e så söt så man bara dör. Mysigt att få fira midsommar med dig. Vi ses snart. Puss från faster-Ida

    2009-06-20 | 21:10:36

Kommentera inlägget här: