Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Magsjuka

Kategori: Allmänt

Mamma och Pappa insjuknade i måndags natt i magsjuka! Självklart båda två samtidigt! Vera hade fullt upp att ha koll på oss under natten och vaknade till så fort någon av mamma eller pappa behövde gå upp. Inte så lätt att ta hand om en liten när man själv bara har lust att lägga sig på badrumsgolvet och invänta bättre tider!
Men Vera gjorde sitt bästa för att roa sig själv och  satt och läste böcker i vår säng mellan 2.30-3.30. När Kalle sluddrandes frågade Vera om hon hade prov på dagis dagen efter eftersom hon läste så flitigt mitt i natten fick han ett självklart ja till svar, rätt gulligt mitt i allt det jobbiga.

Dagen efter hämtade farfar Vera på dagis och tog med henne hem till sig och Berit så hon fick stanna där och sova över tills imorse då farafr skjutsade Vera till dagis igen. Mamma och Pappa fick chansen att kurera sig utan att behöva försöka ta hand om Vera samtidigt och förhoppningsvis kanske inte Vera blivit smittad! Peppar, peppar........

Dock satt det en stor lapp på dagis om att vinterkräksjukan går där igen (säkert 3:e gången i vinter) så det är väl bara att hålla tummarna för friska tider! Men och andra sidan kan man väl bli smittad lika lätt bara genom att åka kommunalt eller genom att vistas i andra stora folksamlingar.

Nu mår vi alla fall mycket bättre, Vera är lite snorig men glad ändå!

Tack för hjälp med barnvaktandet och ni som har erbjudit er att hjälpa till, det är väldigt snällt med tanke på att ni riskerat att själva dra på er magsjuka vilket de flesta helst slipper!

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Inga magproblem än (peppar, peppar) men farfar och Vera pruttade ikapp på natten...

    2009-01-15 | 20:50:18

Kommentera inlägget här: