Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Pingu har flyttat in

Kategori: Allmänt

Eftersom Vera är så förtjust i "Pingis" tänkte hennes pappa som enligt egen utsaga fick en 1:a i bild att han skulle vara snäll och måla Pingu på väggen i Veras rum. Hjälp tänkte mamma och även pappa, detta får bli som det blir, i värsta fall går det ju att måla över!
Men oj vad bra det blev. Pappa glänste över förväntan och nedan ser du resultatet!



Vill ni boka en tid hos Kalles seriefigurmålning går det bra att anmäla sig på bloggen, tänk bara på att väntetiden kan bli lite lång eftersom många visat intresse men ha tålamod, Kalle betar av alla uppdrag så snart som möjligt!

Förutom att det målats har vi även hunnit med en tripp till Hudiksvall med shopping och lunch på stan. Mycket trevligt! Snö fick vi se i massor också, kul med lite omväxling mot det slaskiga och gråa vädret här hemma.

Vera som fortfarande var lite hostig fick vara hos favoritfaster idag och hon verkade så nöjd! De hade tydligen hälsat på hos pappas farmor och farfar och kommit alldeles lägligt mitt i bullbaket! Imorgon är det dags för comeback på dagis och det skall nog inte vara några problem för hon har pratat väldigt mycket om dagiskompisarna så hon har nog saknat dem när hon varit hemma.

Kommentarer

  • farmor säger:

    Hej

    Vad bra pingis blev. Här är en liten hälsning från luleå. Syns snart Veris

    Kram farmor

    2009-01-28 | 22:30:16

Kommentera inlägget här: