Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Mat är gott!

Kategori: Allmänt

Nyår firades för veras del med mamma pappa och farmor. Vera gjorde sitt bästa för att hålla sig vaken till 12-slaget men stupade i säng vid 23 tiden. Nyårsmiddagen bestod av tapas, något som vera gillade skarpt. Även om det mest var tomater och melon som åkte ner så gillar hon att smaka på allt. Förra veckan var det ju sushi som gick ner.



I lördags var Ida och Jonas förbi. Musslor stod på menyn och det skulle vissa sig att det var en av Veras favoriter. 6-7 musslor åkte ner i Veras mage.


När Vera är lite för busig brukar vi fråga om hon vill hänga på kroken (som självklart inte finns). Man håller då upp henne högt mot en vägg och hon blir helt vild


Nappen åker in i munnen allt oftare nu


Låna mammas tv-spel


Sista julchokladen ska bort och Vera hjälper till att äta upp den


Busa med Jonas är en favorit


Det pratas annars mer och mer. Fler "tre ords meningar" ploppar ur hennes mun. Ord som "släpp", "sluta", "stopp", "låna", "mer", "Veras" och förstås "NEEEJ" används ofta. När vi frågade om Vera ville låna ut en spegel till sin kusin sa hon "nej låna, Veras!"

Att söva Vera i hennes nya säng är inte helt lätt, men det kan ju bero på att det har blivit lite ändrade rutiner i och med jul och allt. Kanske blir det bättre när hon börjar på dagis på onsdag. När hon vaknar mitt i natten roppar hon mamma eller pappa, får hon ingen respons så tassar hon över till vårt sovrum, det är ganska mysigt faktiskt.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: