Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Barnvaktsvecka

Kategori: Allmänt

Veras förkylning börjar äntligen ge med sig, i dag har febern släppt och hon är bara lite snorig. Så istället för dagis har Vera varit hemma hos pappas mormor och morfar i två dagar. Hon har haft jättekul och fått smak på ungersk salami. Smaskat i sig korv i dagarna två, matat katten, ritat, bakat, tittat på film och busat hela dagarna. Tack snälla för hjälpen!

Nu ikväll har pappa skjutsat iväg Vera till farmor så hon får sova där ikväll och leka och gå till simhallen med farmor imorgon. Vera är nog frisk nog att gå till dagis imorgon men jag tror att farmor var lite sugen på att låne henne. Det lär ju knappast gå någon nöd på Vera, hon blir nog bortskämd imorgon också :).

Ny favorit på TV är Pingu men Vera kallar honom för "Pingis".

Numera sköter hon nästan toalettbesöken på egen hand, i dag tog hon av sig blöja och byxor och passade på att göra både nr 1 och 2 i dockans potta utan att vi såg vad hon höll på med! När hon var klar så hojtade hon till oss så vi skulle se vad hon producerat. Man blir både paff och stolt! Fast det är klart att det vore bra om hon lät dockans potta vara till dockan och att hon använder sin egen, dockans potta rymmer inte så mycket om ni förstår vad jag menar......





På fredag blir det halvdag för vi skall tillbringa helgen i Hudiksvall hos mammas mormor och morfar, de lär ju få en chock när de träffar Vera. Sist de såg henne var på bröllopet i juli.

Kommentarer

  • farmor säger:

    Tack Vera för ett trevligt besök. Vi hade roligt. Det blev det inget bad, vi tar det nästa gång.

    Puss på dig gullunge..

    2009-01-22 | 20:32:02
  • Anonym säger:

    Hon är så söt allas våran Vera, i sommar blir det bada pool hos Kalles moster Sussi& kusin Sandra hoppas vi :)

    2009-01-25 | 18:06:46

Kommentera inlägget här: