Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Ögoninflammation

Kategori: Allmänt

Lagom tills öroninflammationen läkt ut så kom ögoninflammationen på besök. Dock en lindrig sådan men det räcker för att behöva vara hemma från dagis för tydligen smittar det som pesten. Skillnaden mot när hon var hemma förra veckan och var lite hängig är att nu är hon ju galet PIGG. Lite tufft för pappa som är hemma och själv har feber men idag skulle i alla fall pappas farfar och farmor hjälpa till och avlasta en stund.

I går var mamma och Vera på arlanda för att hämta moster Jenny och Peter som kommit hem efter 2 veckor i Mexico, lagom bruna och fräscha! Vi åkte upp lite tidigare så Vera kunde få kolla på flygplanen och det gjorde hon i ca 30 sekunder sen sprang hon runt på Sky City och hejade på alla hon såg och var allmänt charmig!

Kommentarer

  • Kalles moster säger:

    Hej gumman Pingy tröjan och mösan är klar du får det på lördag om vi ses annars liger det hos Pappas mormmor bara att hämta .... Hoppas att tycker om den kramis bus trollet :)

    2009-02-21 | 02:28:02
  • Kalles moster säger:

    Hej gumman Pingy tröjan och mösan är klar nu, du får den på lördag om du kommer..... annars liger den hos gammel mormor... Hoppas det passar kramis ditt lilla bus troll

    2009-02-21 | 02:33:47
  • mamma eva säger:

    här är min nya bloggadress...vi syns på lördag då ska vi mysa hela kvällen. Vera, Timmie och farmor..

    kramis farmor

    2009-02-22 | 11:35:53
    Bloggadress: http://bieet.blogspot.com/

Kommentera inlägget här: