Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Påskpotta

Kategori: Allmänt

I lördags var mormor och morfar här och hälsade på oss på förmiddagen. Mormor hade besökt Lindex så Vera fick en tjusig baddräkt och massa trosor och strumpor. Tack snälla! Morfar hade köpt lite lördagsgodis och som tack för det fick han hänga med Vera till sandlådan baka massor med sandkakor.
Eftermiddagen tillbringade vi hos farmor på en lite för tidig påskmiddag. Alla pappas syskon med respektive var där och dessutom 5 barnbarn och bonusbarnbarn samt bebben i Karins mage.
Farmor hade gjort iordning påskpresenter till alla små och hon hade väl nån tanke på att dela ut dessa presenter efter maten men Vera var av annan åsikt och plockade fram presenterna på eget bevåg och delade glatt ut dessa till höger och vänster. Vera fick förutom ett påskägg med godis även ett gulligt diadem och en supercool vårmössa. Vera tackade på sitt sätt med att i ett obevakat ögonblick dra ner byxorna och sätta sig och kissa i påskägget! Vi andra tackar på ett mer rumsrent sätt genom att säga tack så mycket!

Idag har vi varit familjen effektiv! Mamma vaknade 6.30, pappa 7.15 och Vera 7.45, det är nästan lite lyxigt att känna att man ligger lite före i planeringen istället för att bli uppdragen ur sängen mot sin vilja av en morgonpigg Vera som annars är det vanliga scenariot.
Efter frukosten gick Vera ut på altanen för att mata fåglarna, bli inte förvånade om det snart kommer en tidningsartikel om problemet med de överviktiga fåglarna på Aludden i Sigtuna. Vera vill verkligen mata dem hela tiden! För övrigt så älskar hon att mata alla djur hon träffar på, speciellt katter! 
Mamma och pappa passade på att röja i köksskåpen för den stundade köksrenoveringen.
Vid 11-tiden gick Vera och mamma på en promenad ner på stan så att pappa skulle kunna riva köket i lugn och ro, vi stannade till för att köpa lite korv till lunch och gick sedan vidare för att hälsa på Marre och Carro.
Efter detta tog vi bussen till pappas farmor och farfar där vi Vera lekte lite och vi fikade innan vi blev upphämtade av pappa för att åka vidare till farfar och Berit där vi snodde lite björkris innan vi åkte hem.

Väl hemma snyggade vi till riset med lite fjädrar och Vera lekte lite i sandlådan innan vi gick in för middag och läggning.

För övrigt kanske det inte är nödvändigt med ett nytt kök, i allafall inte enligt Vera för när hon kom in i köket efter att pappa rivit ner köksskåen var hennes reaktion: Åhh, mysigt!! :)

Lovar att lägga ut lite nya bilder snart!

Kommentarer

  • Cattis säger:

    Låter som om allt är bra med er!

    Vi måste verkligen se till att träffas snart!!!

    Kraaam från oss:)

    2009-04-06 | 02:50:11
  • gustavsbergsgänget säger:

    hej plutten här kommer en påskhälsning från oss hoppas att du får många påskägg i påsk hoppas vi syns på moster emmas kalas den 18 april hälsa mamma o pappa från oss.

    2009-04-07 | 13:52:14
  • Mormor och Morfar säger:

    Hej!

    Det måste vara roligt att vara föräldrar till en så kreativ, initiativrik och glädjespridande Vera.



    Det är "Pippivarning" tycker vi.

    2009-04-07 | 15:20:18

Kommentera inlägget här: