Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Spola, f´låt och hårspännen

Kategori: Allmänt

Fler och fler ord dyker upp hela tiden. Nuförtiden när hon kollar på teletubbies och kommer till delar i programmet hon inte vill se springer hon med tv-dosan i högsta hugg och ber oss att "spola". Hon är alltså fullt medveten om att man kan spola förbi de delar man inte vill se. "F´låt" kommer också ibland när hon gjort nåt hon inte får, ofta får man en kram också så det är extra tydligt att det är en ursäkt som kommer från hjärtat. Då smälter man ju och så blir vi sams fort som attan igen.

Vera har också börjat upptäcka att man kan smycka sig i håret med hårspännen och vill självklart också ha det själv i håret. Vi som inte ens har fått sätta hennes lilla hår i en liten tofs förrut!

Just nu är Vera och pappa på simmet, mamma fick ledigt idag. Men mamma och Vera har redan hunnit med att baka kanelbullar nu på förmiddagen. Vera var mest intresserad av att smörja in sig med mjölet, pensla bullarna med ägg och åt självklart upp en bulle som inte hade hunnit blivit gräddad. Men det är väl så det skall vara?


Bilden är tagen när vi var och hälsade på hemma hos moster Jenny och hennes kille Peter, Vera diskar!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: