Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Önskelista

Kategori: Allmänt

Nästa söndag blir ju lilla plutten 1 år! Helt otrooligt vad fort det har gått!

Idag var morfar med och badade på babysimmet för pappa har åkt till Sundsvall, Vera visade hela registret och öste på i vattnet. Hon var så slut så hon somnade för kvällen redan kvart i sex så det återstår att se om man får gå upp klockan fyra i morgon bitti. Efter babysimmet var vi på mormor och morfars koloni och åt lite lunch. Mamma klippte gräsmattan medans mormor körde runt Vera i skottkärran.

Efter det tog jag och Vera en promenad till pappas mormor och morfar som bjöd på grillat. På vägen hem gick vi till Sundveda för att hoppa på bussen och ni som känner till Märsta vet att det finns ett hus precis i kurvan Ekilla Gårds väg/Sundveda där det ofta står massa saker utanför till försäljning. Sällan något som fångat vårt intresse men idag stod där en gunghäst i trä som var jättefin. Hade dock ingen bil och tiden tills att bussen skulle gå var alltför knapp så mormor lovade att hon skulle åka förbi och kika under morgondagen men hästen flyttade in till oss redan nu ikväll för vips så kom mormor, moster Emma och Peter förbi med den. Tack så mycket!

image475

På söndag den 11/5 tänkte vi bjuda släkten på födelsedagskalas, återkommer med tid under veckan.

Vi har fått lite förfrågningar vad Vera önskar sig, eftersom hon har svårt att utrrycka sig själv har vi försökt göra en lista med tips om saker vi tror att hon skulle bli glad av.

Önskelista

Barnpool

Liten rutschkana i plast

Barnstolar (bord finns)

Zoofickan
Hoppdjur i gummi (skall försöka uppdatera med länk)

Plastservis

Speja tunnel Ikea

Bebisgunga

Bobbycar

Bultbräda

Spegel 2 st stora böjbara

Docksäng
Kläder stl 86

Lite tips i allafall :)

Kommentarer

  • Bejan säger:

    Hej Vera! Hoppdjur har vi massor av hemma. Katterna släpar in dom och sen biter dom oss. Men, det är klart, dom är inte i gummi. Puss

    2008-05-04 | 10:06:33

Kommentera inlägget här: