Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Pappahelg

Kategori: Allmänt

I helgen var det pappahelg, igen! Börjar det bli en vana för mamma att vara borta på helgerna? Nej, nu dröjer det nog ett tag till nästa gång även om Vera och Pappa säkerligen uppskattar att bara få rå om sig själva ibland.

Vera har gått och blivit en hejare på att blåsa, hon härmar när man blåser på maten och hittar på alla möjliga tillfällen för att utöva sin nyupptäckta färdighet. Hon är också kanonduktig på att stå och släpper då och då taget med händerna och lyckas då hålla balansen korta stunder. Dock verkar hon inte riktigt lita till sig själv då hon verkar tycka att det är lite konstigt att hon kan gå själv med gåvagnen och vill allra helst hålla någon i handen.

Hon är också duktig på att äta mat även om frukt verkar vara favoriten. Allra helst banan! Annars slinker det ner små smörgåsar, vanlig "burkmat" men även en hel del av mammas och pappas mat som är så spännande.

Mamma hade en supertrevlig helg i Västerås, dock blev det ett litet tråkigt avslut då någon slagit in rutan på förarsidan och stulit GPS´n! Blev en blåsig och kylslagen färd hem från Västerås. Vissa har ju tyvärr svårt att skilja på MITT och DITT!!!!
 
                                                 
Vera rensar mammas plånbok      Undersöker sin nya docka                          Stadig

                           
Stadig och glad                                 Vad gör du??

Kommentarer

  • Berit & Farfar säger:

    Ja, det är rätt Vera. Lika bra att kolla upp kontokort och kontanter redan nu. Bara nu inte mamma får lunginflammation efter en bilfärd utan ruta. Dumma, dumma tjuvar! Tur att hon tig sig hem utan GPS iallafall :) Kramar i mängder och pussar i stora lass.

    2008-03-03 | 22:43:35
  • Berit & Farfar säger:

    Tog ska det vara
    Tig(er) gör hon sällan :)

    Samma som ovan

    2008-03-03 | 22:55:07
  • Tant Marre säger:

    Tack Vera och Kalle!
    ...för Vi fick sno Misan från Er en hel helg!
    Hon är värd alla Gps´s i världen!!!
    Tuut-Tuut...mäklarn betalarn :)
    Stora Kramar till Er alla tre från Tant Marre!

    2008-03-04 | 21:38:53

Kommentera inlägget här: