Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

"Inte sitta här", julfirande och ny säng

Kategori: Allmänt

"Inte sitta här"blev Plutts första tre-ords-mening, i alla fall som mamma och pappa har hört. Hon satt på sin stol i köket och uttryckte tydligt att hon inte ville sitta kvar på sin plats. Tidigare har hon bara sagt "sitta" och pekat på en annan stol runt bordet som hon hellre velat sitta på.

 Vera och hennes polare

Förutom att Vera hunnit med att prata i massor och umgåtts med Teletubbisarna har vi hunnit fira jul i massor.
På julafton var vi hemma hos mormor och morfar och fick såklart massa fina klappar och god mat. Sedan åkte vi till Farfar och Berit och fick även där massa julklappar och ännu mera god mat.

 Där träffade även Vera lilla kusinen Sonja och vips kändes Vera helt plötsligt jättestor.

 Vera får en fin speldosa.

 Vi sov över hos Farfar och Berit så på juldagen fick Vera öppna resten av sina julklappar hon somnat ifrån kvällen innan.

 På eftermiddagen var det dags att fira jul med farmor och pappas mormor och morfar och även där blev vi bjudna på god mat och fick ännu flera klappar.

 Vera leker med julklappståget.

 Sexton (16) julklappsankor har flyttat in i badrummet!

 På annadagen åkte mormor med oss till Ikea där vi införskaffade bord och stolar till Veras rum och såklart skulle Vera gå i snickarfarfars fotspår och hjälpa till att snickra ihop möblerna.



Till middag blev det sushi och det passade Vera alldeles utmärkt. (Pinnarna i handen är inte ett arrangemang av hennes föräldrar utan det var Vera som ville ha dessa att äta med, vadå man kan väl spetsa sushin??)

I går sov Vera över hos farfar och Berit så då passade mamma och pappa på att åka och köpa en stor liten säng till Vera och i kväll premiärsover Vera i den. Återstår att se om/när hon tassar upp till mamma och pappa i natt.

Tack för alla julklappar och god fortsättning!

Kommentarer

  • Sara säger:

    Hej vera!

    jag har inte gett några kommentarer senaste dagarna. jag har mycket skolarbete att göra. Det var kul på julmarknaden, hoppas att du också tycker det. och gott nytt år önskar vi ifrån "gustavsberg"

    P.S. Gillade du pippitältet? det kan du använda på sommaren när du har tråkigt! HA HA KRAM

    2008-12-29 | 19:21:53

Kommentera inlägget här: