Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Internet fungerar!

Kategori: Allmänt

Äntligen har vår internetleverantör lyckats sparka igång internet drygt 1 månad efter att vi flyttat in! Nu lovar vi att uppdatera ofta. Pappa styr över hemmet nu då mamma har börjat jobba igen och det verkar fungera alldeles utmärkt. Vera kör på i samma tempo som alltid och börjar prata allt mer, ibland obegripligt men ändå :)
Några ord som har dykt upp är bumm = Oboy, mea = Mer, bann = banan, ba = bajs. Hon förstår också mycket av det man säger, hon hämtar saker när man ber henne, går och slänger skräp i sopkorgen (tar dock med sig  skräp där ifrån ibland), sätter igång diskmaskinen när vi skall diska osv. Hon är så duktig!

Vill avsluta med att skicka en stor fet flugsmälla i huvudet på den elaka geting som stack Vera i handen idag, hon grät i 30 minuter efteråt. Men det är klart att det gör ont, Kalle fick ett stick för två veckor sedan och han pratde i flera dagar efteråt om att det gjorde ont så då kan man ju förstå att plutten var ledsen. 

Återkommer med bilder så snart som möjligt. Godnatt och sov gott!

Kommentarer

  • gustavsbergsgänget säger:

    hej!kul att erat internet funkar längtar efter få se på bilder på vera .dumma geting som stack pappa o dig vera.ps du är hjärtligt välkommen hit ut till oss o till våran härliga pool för ett bad.

    2008-08-10 | 11:29:04

Kommentera inlägget här: