Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Förra veckan.....

Kategori: Allmänt

gick i släktens tecken, besök hos pappas mormor och morfar, pappas farmor och farfar, mormor och morfar,moster emma, farfar och Berit, faster Ida & co och farmor. Förutom det var även pappas jobbarkompis Mats och hans fru och lille son här och hälsade på. Pappa och Vera var även på barnens djungel som är ett lekland där Vera röjde loss som en galning.

I fredags em hann Vera och mamma med att träffa Lea och Clara. Clara hade en gammal studsmatta ("80-tals studsmatta" utbrast jag när jag såg den, i alla fall en liten studsmatta och inte en såndär enorm som står i var och varannan trädgård numera), den tyckte Vera var superkul!

I lördags var det kräftskiva hos mormor och morfar, bussen på kvällskvisten hem och Vera däckade på mammas axel när hon skule borsta tänderna.

Igår var det svampplockning på schemat, fångsten blev liten men Vera var nöjd ändå och satt så snällt i bärryggsäcken på pappas rygg hela tiden!!!

Idag testade pappa öppna förskolan (Vera har ju varit där förr) och de verkade nöjda båda två. Vera kände nog sig hemma och gick loss på rutchskanan som vanligt. Eftermiddagen tillbringades hos Kerstin och Jakob.

Nya ord:
Kocka = Klocka, tankä = Tandkräm, Kor = Skor, Pom = Plommon

Nya "trick":
Pottan har fått sin första riktiga påhälsning, tidigare besök har varit resultatlösa men i förra veckan lyckades hon. Kanske en engångsföreteelse, kanske inte?

Klättrar upp i vagnen som står intill dörren för att komma åt handtaget på ytterdörren och öppna den. Så numera är det låst dörr som gäller.


Trött tjej i tvättstugan




Helst köra själv


I bollhavet på barnens djungel


Skogsmullar

Kommentarer

  • Cattis säger:

    Verkar som om Vera har hunnit med en hel del på denna vecka,tur att ni ska ha semester snart så hon inte blir utbränd...;)

    Kram till er från oss!

    2008-08-25 | 22:25:06
  • farmor säger:

    Hej

    Vi hade roligt i skogen. Hoppas farmor kan följa med till barnens djungel nästa gång.



    Kram farmor

    2008-08-28 | 17:37:59
  • Farfar & Berit säger:

    Sådär trötta blir vi också när vi tvättar! Annars är det ju full fart på dig som vanligt. Spar dig lite till resan. Puss gullunge

    2008-08-28 | 21:42:59

Kommentera inlägget här: