Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Värmen är här.....

Kategori: Allmänt

Sol har vi bett om, värme likaså. Men är man bara 4 veckor gammal är inte alltid värmen så lätt att tampas med.

I onsdags på Sveriges nationaldag tacklade Vera värmen genom att sova hela dagen.
Medans Vera sov var det många på besök. Mammas mormor Ruth och morfar Sten var här tillsammans med Veras mormor Karin och morfar Björn för att säga hejdå till Vera innan de skulle åka hem till Hudiksvall.

Sedan kom Mammas kusiner Jens och Sara med sina föräldrar Olle och Helena, vi grillade korv och mumsade på goda pajer och svenska jordgubbar våra gäster tagit med sig. Tack för både det och presenterna vi fick.

Efter maten var det dags för lite fotbollsspel mellan Kalle och Sara på grannens tomt medans Jens lekte brandman på vår, nu behöver vi inte vattna på ett tag......... Kort sagt en händelserik dag, men lite hann våra gäster mysa med en sovande Vera.






Igår förmiddag hade vi besök av "lofsdalingarna" Johan, Katrin och charmören Joel samt Nina och lilla Alva och även Marre men hon bor ju numera i Sigtuna. Det var mycket trevligt! Vi fikade och Vera fick fina presenter och tackade genom att sova lite grann.



Funderade på allvar att sätta mig med Vera i förrådet på baksidan för att komma åt lite svalka, ett annat alternativ var att sätta sig i bilen och dra på AC´n och åka runt i några timmar. Summa summarum, tur att Vera inte är en hundvalp. Valpens päls sitter där den sitter, Vera kan man iallafall klä av.

Avslutningsvis bjuder vi idag på en bild på Vera när hon är vaken, hon är rätt söt då med!

image46

Kommentarer

  • Helena säger:

    Hej Vera!
    Är det så du ser ut vaken?!/Helena

    2007-06-08 | 13:07:33

Kommentera inlägget här: