Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Pappa har semester!

Kategori: Allmänt

Äntligen har pappa semester, som vi har längtat! Första dan på semestern tog vi det lugnt på dan, sen var pappa på fotboll, Djurgården mot Gävle på stadion. Då passade Vera och mamma på att hälsa på moster Jenny som inte bor alltför långt därifrån. Mormor slank också förbi och bidrog med lite smarrig libanesisk mat. Efter maten var det moster som gällde för hela slanten, Vera tyckte det var alldeles underbart i famnen där och somnade som en säck potatis.

image76
I mosters famn.

image77
Trött.
 
Idag har vi varit och lunchat nere i Sigtuna sen tog vi en sväng till Fullerö Handel och införskaffade en rosa mätsticka till Veras rum.

Vera har återigen börjat hitta lugnet på kvällarna. Två kvällar i rad  nu har vi INTE behövt bära omkring henne i bilbarnstolen för att hon skall sova. Låter rätt knäppt men det är faktiskt det vi har fått göra för att hon skall kunna somna de senaste kvällarna. Bortskämd? Mycket möjligt, men så är hon ju också vår prinsessa!!

Nu till det viktigaste! Veras pappa har blivit sjuk, han har jätteont i halsen och vill hälsa att det är jättesynd om honom. Så det så!

Kommentarer

  • Berit säger:

    Hej Vera, Roligt att se att det börjar bli riktiga leenden och inte bara magknip!
    Stackars, stackars din pappa - nu är det synd om honom! På semestern också...

    2007-07-04 | 09:24:22
  • farmor säger:

    hej vera
    ja vera du får ta hand om stackars pappa. så han blir frisk och kan göra roliga saker.
    kram farmor

    2007-07-04 | 11:32:35

Kommentera inlägget här: