Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Minisemester i Hudiksvall

Kategori: Allmänt

image104

Idag kom vi hem från en 4 dagar lång minisemester i Hudiksvall där vi hälsat på mammas mormor och morfar. Vi har ätit gott, shoppat och myst. Vi är alltid efterlängtade av Ruth och Sten men den här gången var nog Vera än mer efterlängtad än hennes föräldrar. Om det skulle varit möjligt hade nog Vera fått stanna i Hudiksvall om hon velat.

Resan på ca 28 mil gick över förväntan, vi behövde inte/vågade inte stanna en enda gång då Vera sov gott i bilbarnstolen. Den här gången lyxade vi till det och bodde på hotell så nu har Vera klarat av det med.

När vi kom hem fick Vera bada tillsammans med sin nya badanka som pappa köpt, lite senare på kvällen läste Vera med lite hjälp av mamma sin första bok. Boken var " Vinter hos Plupp" som mamma haft kvar sen hon var liten (hon fick boken av sin farmor och farfar). Om Vera tyckte om boken vet vi inte men det kom i alla fall inga protester och hon kanske kände igen sig för när hon låg i magen så kallades hon för just Plupp.


                    

    



     



 

Kommentarer

  • farmor säger:

    Hej prinssesan
    Du måste vara den gulligaste och smartaste tjejen som finns. Som både läser böcker och tidningar.
    pussar och kramar från farmor

    2007-07-20 | 11:56:17
  • Tobbe säger:

    Hej på er! Alltid kul att läsa om veras äventyr:). Tiden går sjukt fort, känns som att det inte var så länge sedan vi var i Italien. Här nere e det nästan för varmt, har haft 40grader i snart två veckor. Ska bli kul att se Vera om tre veckor! Ha det så bra alla tre// Tobbe

    2007-07-21 | 01:55:23

Kommentera inlägget här: