Vera, Alice & Emil Barosen

Om syskonen Vera, Alice och Emil och händelser i deras liv

Clementiner och blåspunktion

Kategori: Allmänt

image304

Clementiner år smaskens tycker Vera! Skulle gärna äta många! Något hon ärvt från mamma tro? Ranson bör dock ske då Vera kanske har en liten känsligare mage än mamma.

I dag var Vera hos doktorn, sen i oktober när vi besökte läkaren pga av en segdragen förkylning har orena urinprov förföljt henne. Läkaren får inte tillräckligt utslag för att se om hon har en urinvägsinfektion men inte heller urinprov som är helt fina. Efter fem provtagningstillfällen kom vi överrens med läkaren att de skulle göra en blåspunktion (ser lika läskigt ut som det låter) då man sticker in en liten nål genom huden rätt in i urinblåsan för att kunna suga ut urin som inte passerar urinvägarna och riskerar att förorenas när urinen kommer ut.
Troligtvis får vi svar imorgon och förhoppningsvis ser det bra ut och vi kan lägga det bakom oss. Vera var jätteduktig som vanligt!

På eftermiddagen var vi på öppna förskolan där NTF informerade om trafiksäkerhet, bra och nyttig info som återigen fick en att förstå att man ALDRIG skall låta ett barn åka obältad eller utan bilbarnstol (självklart skall inte en vuxen åka obältad men där får man ta sitt ansvar själv)!

På kvällen visade Vera att hon i några sekunder kan stå upp själv med stöd av tv-bänken!


image305

Kommentarer

  • olle säger:

    hej vera! skall inte maten vara i munnen och inte i ansiktet vises snart hälsningar från oss alla här ute i gustavsberg!

    2007-12-05 | 22:40:18
  • mormor & morfar säger:

    hej vera hoppas pronvisa att du frisk!!!!!!!!!!!!!!!!!! verka alla har snurig förre väckan var jag här väckan mormor hoppas alla vi bra till jul och vera tala om vilken julklap önskas kram och puss
    från mormor morfar

    2007-12-06 | 11:34:42
  • farmor säger:

    hej vera

    mat är gott. även om man blir lite kladdig.

    kram farmor

    2007-12-06 | 16:54:15
  • Sara säger:

    Hej Vera!
    Du är den guligaste tjejen jag vet. Jag gillar också kattungar dom är guliga... Men du är guligare, Guligare och guligare. Puss & många jätte kramar Sara.

    2007-12-08 | 19:36:34

Kommentera inlägget här: